“Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” promovisane u Doboju “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” promovisane u Doboju
U organizaciji BZK Preporod Doboj upriličena je promocija knjige „Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja“ autora Admira Lisice. Osim autora o ovom djelu govorili... “Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja” promovisane u Doboju

U organizaciji BZK Preporod Doboj upriličena je promocija knjige „Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja“ autora Admira Lisice.

Osim autora o ovom djelu govorili su Ahmed Lindov, norveški političar i predsjednik Norveško-bosanske privredne komore, te Sanadin Voloder, dugogodišnji bh. novinar i aktivista.

Uloga moderatora pripala je Miralemu Kikiću koji već dugi niz godina kroz kulturne događaje radi na afirmiranju bošnjačke povratničke zajednice u Doboju.

Promociji su prisustvovali predstavnici Islamske zajednice Bosne i Hercegovine, BZK Preporod, građani Doboja i okolnih mjesta.

Kada je riječ o ovom djelu, bitno je napomenuti da je Doboj 20. grad u kojem je promovisana knjiga „Priče iz dijaspore i domovinskih zemalja“.

Intelektualno.com

Facebook komentar

Intelektualno